Kattopeltitöiden ammattilainen palvelee Helsingissä ja muualla Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Kun tarvitset kokeneen kattopeltitöiden ammattilaisen työpanosta, käänny Uudenmaan KattoTeam Oy:n puoleen. Palvelemme Helsingissä sekä muualla Uudenmaan alueella.

Palveluihimme kuuluu:

  • pelti- ja konesaumakattojen uusiminen sekä korjaus

  • kattovarusteiden asentaminen

  • kattojen maalaus

  • lumenpudotukset katoilta

  • muut peltityöt.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaisia kattopeltitöitä tarvitset!

Konesaumakaton uusiminen ja korjaus asiantuntevasti

Olemme erikoistuneet konesaumakaton uusimiseen sekä huolto- ja korjaustöihin. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, eli saat meiltä tarvitsemasi kattotyöt kätevästi avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme myös työmaan oikeaoppisesta suojauksesta ja loppusiivouksesta.

 

Olipa kyse sitten konesaumakaton uusimisesta tai huolto- ja korjaustöistä, tarkistamme aina ensin olemassa olevan katon kunnon. Näin pystymme suunnittelemaan tarkasti yksittäiset työvaiheet ja varmistamaan onnistuneen lopputuloksen. Katon kunto kannattaa muutenkin tarkistuttaa säännöllisin väliajoin, jotta voidaan ajoissa puuttua mahdollisiin ongelmakohtiin.

Katon korjaus

Milloin peltikatto kannattaa uusia?

Peltikatto on yleensä pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Jos huollatat sen säännöllisin väliajoin ja tarkistutat tiivisteet, peltikaton käyttöikä voi olla jopa yli 20 vuotta. Toisinaan peltikattoon saattaa tulla kuitenkin vuotokohtia. Tällöin kannattaa ehdottomasti asentaa uusi ja kestävä peltikate. Myös vesikatteen alapuoliset rakenteet voivat olla vahingoittuneet ajan saatossa, mikä kertoo uuden peltikatteen tarpeesta.

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous peltikaton uusimisesta!

Yhteystiedot

Tilaa laadukkaat kattopeltityöt meiltä

Laatukuvake

Laatu

Teimme sitten kattojen maalausta tai korjausta, panostamme aina viimeisteltyyn ja laadukkaaseen lopputulokseen.

Asiakastyytyväisyykuvake

Asiakastyytyväisyys

Meille asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme joustavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Ammattitaitokuvake

Ammattitaito

Työskentelemme koulutuksen tuomalla ammattitaidolla ja pitkällä työkokemuksella. Haasteellisimmatkin toimeksiannot toteutamme pelkäämättömästi, ammattilaisen varmalla otteella.